Over mij

Aangenaam! Mijn naam is Anika Wolters – van Hout, en ik heb een passie voor bewegen. Om te bewegen, om te kijken en te begrijpen hoe iets beweegt en of dat beter kan. Ik neem niet zomaar ‘dat kan niet’ als antwoord.

Ik ben een mensen-mens, en vind het fijn om anderen te helpen. Ik haal veel plezier uit het zoeken naar oplossingen, in samenwerking met mensen met een andere achtergrond.

Hierdoor ben ik podotherapie gaan studeren, en vervolgens manuele therapie Utrechtse School (moderne versie van methode van der Bijl).

Sinds 2007 ben ik als podotherapeut werkzaam, sinds 2010 pas ik ook manuele therapie toe.

Anika Wolters - van Hout

Van freelance naar docent en ondernemer

Enkele jaren heb ik in loondienst gewerkt, daarna heb ik als zelfstandig freelancer vervangingen in praktijken gedaan. Tussen 2012 en 2019 ben ik part time docent geweest bij de opleiding podotherapie in Eindhoven, en heb ik lessen verzorgd voor de School voor Manuele Therapie Utrecht (SMTU). In 2020 ben ik mijn praktijk in Hapert gestart.

Met veel plezier werk ik in mijn vakgebied. Ik streef ernaar om het bewegen van anderen te verbeteren, en kijk naar het hele plaatje. Wellicht tot ziens in de praktijk!

Met veel plezier werk ik samen met onderstaande partnerorganisaties:

Previous slide
Next slide